Saturday, 12 March 2016

Berinai Again!

hey gais.
esok Majlis Bertandang untuk aku. lama kan? nikah bulan Sept tahun lepas majlis bertandangnya bulan March tahun ni. kiki. sebab nak sekalikan dengan akak ipar punya majlis nikah sebab tu sekalikan je hehe
so malam ni aku gaji sepupu aku, Ika untuk tolong ukir inai. 1st hand aku ukir sendiri dulu then 2nd hand dia tolong ukirkan ikut ukiran yang aku ukir sendiri coraknya. hehe. very satisfied inai kali ni sebab corak sendiri and kemas tak macam nikah haritu even upah orang India yang buat. err

taddaa! hehhe



No comments:

Post a Comment