Tuesday, 29 November 2011

Hidup Baru Tempat Baru

30hb november 2011 jangan cepat sangat ganti hari ney keyh !
kite ta ready lagi na melakar peristiwe .. awwwww ! risau risau risau .. huhuhuw
insyaAllah esok aku akan mendaftarkan diri di Kolej Islam Pahang Sultan Ahmad Shah (KIPSAS) dalam jurusan Media Islam , yahuuuu! pagi2 lagi esok dah bertolak nak ke Kuantan . hehe
excited gila ohh sebab nak masuk kolej . apa yang aku ingin inginkan sangat zaman sekolah dulu . nak masuk kolej pegi kelas nawak fail buku2 pegi library study *ceh nampak sangat pengaruh movie* haha !
okey balik pada entry, serius aku masuk kolej ni aku nak lakar hidup baru peristiwa baru dekat tempat baru . nak sangat berjaya dalam pelajaran bagi mak ayah aku bangga dengan aku , anak sulung and satu2nya anak perempuan dalam keluarga . Aminnn!!!

haish , tak lena oh nak tido bila fikirkan hari esok . huhu .


No comments:

Post a Comment