Friday, 25 November 2011

Short Hangout with Bazilah and friends :')

assalamualaikummm..
yuhuuuuu harini aku hangout dengan Bazilah with her bf and friends . hehe :DD
malas nak cakap banyak . terharu sangat kot dah lama tak jumpa sejak habis sekolah . rindu sesangat . terubat jugak sikit rindu lepas jumpa even tak sampai sehari pun . huhuhu .
nah sikit gambar . kawannya Nini and bf tak datang lagi masa ni . tak sempat nak amek gambar dengan dorang so takpelah aku kongsi yang mana ada jela ni kay ;)

Bazilah and her Bf, Amir



No comments:

Post a Comment