Saturday, 24 December 2011

Terkilan.

harini serius aku terkilan sangat . sangatsangatsangat.
ta tahu na cakap macammana lagi . boleh AA lebihkan orang lain daripada aku ?
aku chat sama adik angkat dye arini . adik angkat dye cite memacam pasal dye . dikatanya memacam AA bagi pade dye sejak declare jadi adik angkat . kelaka kan ? hati terkilan bagai na rak ohhh !!! 
pade orang lain , dye sanggup bagi ape aje yang dorang na tapi pade orang yang aku , kena tunggu aku minta dulu baru dye na bagi tu pom lambatnye na bole ke bagi . peliknye , sape yang paling penting dalam hati kite erk ?
tak apa lah . aku tak tahu nak cakap macam mana lagi perasaan aku sekarang ni .

Saturday, 17 December 2011

He is THE ONE ;)

<3 sesungguhnye aku amat menyayangimu .. <3





Monday, 12 December 2011

Fake Drama

assalamualaikum .
harini aku dapat berita dari seorang member kat sekolah cakap kecoh pasal aku kena 'RAPED' and punya anak luar nikah . danggg ! siapa punya kerja lah cerita benda bodoh sedemikian rupaaaa !
mengtang aku dah lama tinggalkan Kemaman , terus orang buat cerita bodoh pasal aku .
memang gampang gila oh manusia ni . elokelok aku baru masuk Kolej kat Kuantan ni , terus rasa nak menyumpah nyumpah je fikir ke perangai hati busuk orang sebodoh ni .

nak buat cerita pun agakagak lah kan . ni sampai babitkan maruah memang aku tak boleh nak terimah lah macam ni gayanya . mainmain dengan hidup aku . agak keterlaluan kot . tahu lah dah jauh , tp tak perlulah sampai macam ni sekali . aduhh .
sakit kepala ohh . brengsek

for the bitches !


Sunday, 11 December 2011

Teman Seperjuangan

assalamualaikum.
okey harini aku nak share gambargambar teman seperjuangan aku dekat kolej ni . setakat ni rapat dengan roomates and kekawan 1 sem je mybe sebab baru lagikan tambah aku jadi penghuluwati masa orientasi so totally yang 1 sem kenal aku . HAHAHA !
sem aku semua perempuan dalam 60 orang lebih ja . yes ! sangat sedikit . sebab tu aku boleh lah nak kenal sorangsorang and dorang kenal aku . huhuhu .

ini Kak Asrah . gambaq baru lepas amek kejap tadi dekat Cafe . kahkah ! dye ni salah sorang roomates aku . tehehe~ asal KELATE ye .

ini kak Auni and Kak Bella . aku rapat dengan dorang kes pegi Medical Check Up  masa hari 1st masuk kolej hari Orientasi . hehe . seriusly dorang memang gempakkkkk !
kak Byla . cantek angatangat . one of my Roomate too . sama course dengan Kak Asrah , Undang2 Syariah . tapi asal Pahang jee . hehe




okey, banyak gambaq dengan dye sebabnya kami dua orang sama course and sama sem and sama bilik a.k.a my roomates anddd sama umur jugak . bezanya dye dah kawen and sedang pregnat *auchh* :') her name is Ayu .

act, aku lupa nak inform yang aku  dah start kelas . sangat sumbat bila dapat tahu 3 orang je budak sem aku amek course Media Islam . aku and ayu serta seorang budak lelaki namanya Wan . hurmm . and kitorang kena gabung dengan senior sem 2 kira skip sem . sem 5 sebelum praktikal nanti baru kitorang belajar subjek sem 1 . gila tak ?? hahaha sangatsangat gila . kahkahkah .

setakat ni memasing masih malu and blur2 lagi awal masuk kelas awal awal ni. yela baru nak kenal orang kan tambah gabung dengan senior pulak lagilah 'SUMBAT' .
papepun doakan yang terbaik untuk aku k guys !