Sunday, 22 July 2012

Already makes a decision :)

okay guys, aku dah buat keputusan untuk balik ke kolej ESOK ye. tak ape kot ponteng sehari untuk semester ni. ngee~ jahatnye niat aku. dah lah bulan puase ni. alah, lagipun aku baru nak beli barang-2 semue harini. and aku penat jugak semalam edit and pindahkan entry dalam blog lame ke blog ni semalam. haha! takde maknenye adilaaa~

yang aku risaukan sekarang, akak yang nak pindah bilik sekali dengan aku tu. Kak Asrah namenye. dah semue penghuni bilik yang kitorang nak masuk ni tak datang, macam mane entah die bile dah sampai sane nanti. aku text die time sahur tadi takde balasan pulak dari die. adeyyy~ penghuni tetap bilik tu pulak member sekelas aku yang nak balik kolej esok jugak tu. papehal aku harap Kak Asrah boleh settlekan lah hal die pindah bilik tu sebab aku akan settlekan pasal aku esok.

well, tadi aku pergi jenguk blog kawan-2 lame aku. makin rindu zaman sekolah pulak bile twins aku Si Banyak Cakap ni keluarkan ayat DAH MACAM REUNION tu dalam latest blog post die time terjumpe kawan-2 lame dekat pasar malam. rase macam nak jalan kaki pergi sekolah lagi je dengan die. ahaks! selain tu aku pergi tinjau jugak blog Mak Angkat Aku dari sekolah rendah ni jugak. serius aku rindu sangat kenangan time sekolah dulu. haha! banyak entry aku asyik pasal rindu je kan? nilah impaknye bila berjauhan dari tempat kite membesar and semua kawan-2 bawak haluan sendiri termasuk Mr.Sayangku. MACAM AKU NI YANG JAUH TERPELANGTING KE NEGERI LAIN


howaa~ penat dah aku berblogwalking dari semalam lagi. rase macam dah tak larat nak WALKING pergi beli barang nanti.. [ okay, aku tipu yang tak larat tu ] ngee~ however, aku try lagi berblogwalking sebab Facebook aku Nur Adila Luria sudahpun ditutup and tak tahu bile lagi akan dibuka :) so aku bosan! bosan! andBOSANNN!

baiklah, aku nak melencong ke blog-2 bertuah yang akan ditinjau oleh aku lagi. papehal aku updates lagi blog kalau ada cerita yang aku nak kongsikan :)

chow daa~

No comments:

Post a Comment