Monday, 15 October 2012

be strong Adila :')

after all, aku rase malas nak menaip, malas nak ber-networking bagai and segalanya aku malas. serius aku cakap, aku rase down gile, tunggang terbalik and so on lahhh! rabu ni start 1st paper untuk final exam this semester. yeah, preparation langsung tak ade. study memang tersangat tunggang terbalik. untuk kesekian kalinya aku rase macam tak dapat nak taruh harapan untuk result kali ni. disebabkan salah diri sendiri yang asek postpone assignment memang sangat memenatkan. orang lain sibuk release tension and study time study week, aku still rushing menyiapkan assignment katalog and suratkhabar. time nak print segalanya, halangan lain pulak dah datang. sangat menguji kesabaran tapi apa-apa hal aku berterima kasih sangat pade kawan-kawan yang dah banyak tolong aku. 

syukur sikit bile fikir assignment penyiaran semua awal lagi siap walaupun time present tu banyak sangat masalah. sebelum present tu masalah cari gitar, nak berlatih menyanyi ape semua dengan nak hafal skrip bagai memang aku tak dapat nak explain macam mane lah perasaan time tu. bile present pulak ade masalah lain yang datang, bile tengok balik rakaman video time tu sangat mendukacitakan lah ye. TERsangat mendukacitakan walaupun pensyarah tak ade komen pasal aku tapi tulah, susah nak cakap. dalam kepala aku ni sekarang cume fikir nak cari kekuatan untuk teruskan kehidupan di kolej ni and hati ni tak pernah berhenti cakap BE STRONG ADILA!

aku nak sangat cerita kat korang pasal hal-hal yang dah jadi time aku menyepikan diri tapi aku masih dalam mood yang tak best siot so maaf lah aku tak dapat lagi berkongsi dengan korang. draf aku penuh dah dengan tajuk yang nak aku ceritakan tapi masih belum diisi je lagi ceritanya. aigooo~ =.=' tengok lah dulu esok, luse, tulat aku cerita lah ye kat korang. papehal thanks sangat kepada sesiapa yang masih sudi datang singgah kat sini. really appreciate it! muah muahh muahhh untuk korang.. :*




p/s : for MY TWIN SHA, i'll vote you later. ily and imy :')

No comments:

Post a Comment