Tuesday, 16 October 2012

ke Kuantan Prade lagi :)

hai hai hai, apa khabar semua? baik? alhamdulillah.. harap korang semua sentiasa sihat ye.. aku pun alhamdulillah masih lagi sihat. tapi buat yang sakit tu, bersabarlah tapi kamu sangat bertuah juga. sesungguhnya Allah sayangkan kita sebab tu die bagi kita sakit untuk tolong kita hapuskan sedikit dosa-dosa kecil kita. aww~ jelesnya aku :')

okay, berbalik pada tajuk. kenapa harus ada lagi tu dihujung tajuk kali ni? sebabnyaaaa~ semester ni dah banyak kali ye aku pergi Kuantan Prade dengan kawan-kawan. time shooting beg, Ekspo Buku, nak print katalog, nak print suratkhabar, beli barang dan sebagainya. memang dah banyak kali lah ye aku pergi sane termasuklah petang tadi. hoho! petang tadi aku pergi saje-saje je beli barang sikit. dah siap beli semua, try nasi goreng U.S.A dekat foodcourtnya, not bad lah tastenya. boleh kot buat kite rase nak makan lagi. hihihi~ tapi 1 je yang slek sikit bile aku tak beli megi. final start esok dah tapi still nak makan megi, nak buat camano, duit keluar macam air sejak akhir-akhir ni so memang terpakse berjimatlah ye and cara paling mudah, makan megi. tak jadi tu sebabnye bile Mira cakap nak megi PaMa aku jadi rase nak jugak. yelah, megi PaMa tu kan mihun, so tak ade lah aku nak muak makan megi yang macam mamee tu je kan? sekali sekala nak jugak ubah selera. ngeee~ :D


dah habis makan tu, terus ke surau luar Kuantan Prade untuk solat Zohor. well, dekat surau tu sempat lagi ye amek gambar. bile ingat balik haiyooo~ malu betul ler tingkah laku kitorang ni. oh, kitorang pun sempat jugak bergambar dengan sorang adik comel yang singgah dekat surau tu tadi dengan mak die. haha! bak kate orang terengganu, bahang ghambang guh laa.. kihkih!


senyummm :)

papehal! esok aku exam subjek Kewartawanan. doakan aku mudah jawab soalan nanti ye korang! BERDEBAR! uhuhuw..

No comments:

Post a Comment