Friday, 18 January 2013

Kesibukan Minggu Ini :)

okey, akhirnya aku berkesempatan jugak updates post malam ni :) syukur alhamdulillah.. minggu ni aku sangat sibuk di sebabkan oleh MQA yang datang untuk check course aku. almaklumlah, course baru so perlulah di pantau oleh MQA. many-many alhamdulillah sebab semuanya berjalan dengan lancar. sangat mengembirakan hati ini. hari ni aa, wa manyak happy so wa mao blanja you all yang datang sini selalau makan tak bayar, dengan cerita free sahaja. cehh! macam selame ni kenakan bayaran je untuk orang yang nak bace kan? kuang-3!


well, aku sebenarnya sekadar nak berkongsi gambar-2 mase aku sibuk saje. minggu ni ulang alik kr studio dengan auditorium saje kami bebudak media. actually, dalam gambar memang nampak happy dan tidak sibuk tapi sebenarnya ianya amatlah bertentangan dengan apa yang akan anda lihat di bawah nanti ye. like satu pepatah, sambil menyelam minum air lah bohh. (harap maklum: LAH BOH TIADA DALAM KAMUS DEWAN DAN PERPUSTAKAAN) apa-apa pun, have a nice seeing all of those okey. :) #sebenarnya aku tahu ade yang jenis malas nak membace, suke tengok gambar je. kan? haha.

dengan Jannah :)
dengan sayang saye Myra :)


photographer tu Aiman, videographer tu Haziq.

pendeknye aku! >:(



save GAZA!



azza, jannah and me :D

wat sedap.. hahhaa!



yang dekat pintu tu lecturer aku Puan Faiqah. macam student je kan? comel molek je.. kuikui~

yang berkopiah tu ustaz aku. alah, ustaz yang aku pna cite buat rumah terbuka hari raya tahun lepas tu lah.. hihik!
dengan Zifa :)



No comments:

Post a Comment