Thursday, 21 February 2013

Insane.

assalamualaikum..
ye, sekarang setiap entry aku kena taip Assalamualaikum. tiada lagi gambar Assalamualaikum yang kiut miut macam dulu. kenapa?
sebab aku dah tukar tema. tema ni aku buat sendiri. masih lagi mengkaji how to put the image lah.
sedikit tension kerana memang sangat merumitkan. hiuhhh~

minggu ni aku demam. yeah, seperti post yang sebelum ni aku just cakap aku demam tanpa sebarang motif, memang tidak berhemah sikap sebegitu kan?
tak apalah, nak buat macam mana, otak tak stabil mane time tu.
buat orang yang komen and sudi bace, big thanks okey! really appreciate it.
yang datang singgah follow or just saja-2, boleh bagi link blog korang dekat cbox sebelah. nanti aku singgah and follow korang jugak :)

dah 3 minggu aku tak sihat. seminggu sakit-2 and 2 minggu demam termasuk minggu ni. dah pergi hospital minggu pertama dekat rumah haritu and klinik minggu ni tapi masih lagi di tahap yang sama. pelik kan?
ye,, memang sangat pelik. assignment aku postpone segalanya.
the bad habits of the past come back :'( aku tak tahu kenapa aku jadi macam ni sekarang.
stress? mybe.. for what? IDK.

esok, aku nak pastikan 1 dari assignment aku siap. IDK how to finish it but I WILL MAKE SURE i can do it. adoyai, tak tahu lah nak cakap macam mana.
not satisfied dengan perangai sendiri.
cakap nak berubah tapi tak berubah. sangat mendukacitakan kan?
haiyooo~ serius tak tahu nak cakap macam mana.
tapi salah satu sebab jadi macam ni sebenarnya sebab aku tak sihat sekarang.
oh my PRADA. what should i do? what should i do???

i'm surely if my mom know bout this, she will.. ouh man.. insane sudahh.. insane.. insane..
SORRY mom, i didn't meant it. REALLY.

No comments:

Post a Comment