Friday, 28 June 2013

Impian mengarut yang tak akan tercapai.

assalamualaikum. :D

pernah tak korang impikan pape yang korang yakin tak akan tercapai?
contoh macam korang impikan nak ada kapal angkasa sendiri lepas tu boleh berlepas ke planet mane pun korang suke..? haa~ pernah tak?

okey, aku ade impian yang tak akan tercapai. contohnya aku nak ada negara sendiri.
negara tu aku nak namakan negara PINKYLA.
kenapa PINKYLA? sebab pink warna faveret aku and gabungkan dengan nama aku, ADILA. wahah!
okey, bila dah ada negara sendiri ofcourse lah aku yang jadi pemimpinnya kan? kuikui~
aku akan pastikan rakyat aku diwajibkan setiap orang ada baju berwarna pink! harharhar~
dalam seminggu, hari selasa aku nak setiap rakyat aku pakai baju warna tu. comel!

untuk sekolah-sekolah pulak. aku nak baju sekolah budak-2 warna pink lembut and seluar/kain sekolah warna putih. comel weh!
setiap negeri dalam negara aku tu aku nak ada shopping complex nama PINK COMPLEX. dalam and luarnya semua bertemakan warna pink! barangan baik untuk lelaki or perempuan, aku nak pink semuanya.
setiap kolam renang yang ada dalam negara aku tu, jubinnya perlu warna pink biar nampak air warna pink! commelll!!!

okey, pokoknye, aku nak bagitahu yang impian aku tu bertemakan pink semuanya.
aww~ comell! cute!
walaupun aku tahu impian mengarut macam tu tak mungkin akan tercapai, aku tetap nak jadikan ape yang aku idamkan untuk mase sekarang and mase depan tercapai.
antaranya:

1. aku nak bukak butik baby yang bertemakan warna pink.
2. aku nak ada kereta and motor warna pink and nak sangat nombor platnye ade huruf x and number 13.
3. aku nak rumah aku lebih pada tema warna pink.
4. aku nak perbanyakkan stuff-2 aku warna pink.
5. aku nak ajar anak perempuan aku suke warna pink. *okey ini poyo sikit*

okey. aku memang suka warna pink. tengok blog saje dah boleh tahu. siryes dalam entry lepas aku ade cakap yang aku macam obses pade warne ni. yep. aku rase mungkin aku memang obses pade warna ni. haha!







PINK :)



10 comments:

  1. sekali sekala mengarut sekejap.. apa salahnya...

    ReplyDelete
  2. sy pon suke sgt pinkkkkkkkk :)

    ReplyDelete
  3. impian tu xde la xblh tercapai sgt....
    kalau ade usaha kan boleh dicapai.. =)
    impian ngarut cam nak kawen ngn justin beber? hahaha taktaw nk spell that 'beber' camne...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha! em, betul jugak kate-2 tu tp siryes mmg xkn dptnye nak buat negara sendiri. eheh! :) same tak reti eje jugak. beiber mybe? ahah!

      Delete
  4. berangan sekali sekala apa salahnya. eh, colour pink memang cuteeee!! sy pon suka colour pink. :D kalau negara PINKYLA tu wujud, sayalah org pertama jadi rakyatnya! hehehe! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh! terharunya. okey, sy bg awk jd PA sy nnti. kuikui~

      Delete
  5. semua nak warna pink , teringat pulak dekat ex bestie, beg , buku , pen semua nak pink. huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehek, sy mmg suke sgt warna pink. comel sngt! ^_^

      Delete