Saturday, 29 June 2013

Sekadar Berbahasa Bahasi.

okey, for this entry aku tak tahu kenapa aku rasa nak update belog sedangkan aku tak ada idea langsung nak cakap apa.
esok dah nak balik kolej. aku *mati-mati* fikir luse or selepas lusa iaitu tulat aku balik.
macam mana aku boleh nyanyuk binti nyonya pun aku tak tahulah how.
barang one dust*satu habuk* pun aku tak kemas lagi. and barang lain ade jugak yang belum beli.
ape yang aku fikir pun aku tak tahulah sekarang.

my mood right na mood malas nak mamp*. ye, amat kurang beradab sekali ayat. kenapa Adila jadi macam ni. dad, am sorry if you read this entry. kakak tak sengaja.
my dad also keep pushing me write post in this blog using fully english you know?
he want's me to improve my english. =,='
ayah, seriousely kakak not good in english.
see, my writing was so terrible. eurhh~
moreover ayah, you should read About Me tu.
for the question What makes you happy, my answer was the most important than using fully english in this blog lah ayah :'(

my sayang ayah*ayahku sayang* even though kakak not good in english like urs*can i use shortforms like this?* i don't care, ayah as long as you take me wander :) HAHA! :D


13 comments: