Wednesday, 26 June 2013

Wordless Wednesday.

assalamualaikum.
okey, untuk entry kali ni aku tak ada apa yang best pun nak kongsi. haha!
saje nak menambahkan entry untuk belog ni.
act, pagi ni ade kawan nak datang rumah. bersiap sedia jelah aku.
dia cakap nak datang jumpa aku sebelum aku masuk kolej balik.

sekarang ni jerebu dekat Selangor ni makin teruk. adik-2 aku dah 3 hari tak pegi sekolah.
tapi selama 3 hari tu jugak, aku nampak batang hidung diorang kat rumah time malam je.
so bagi aku sekolah ke tak sekolah diorang tu same je. eheh!
honestly, aku ni yang jenis payah nak keluar bilik sebenarnya. kuikui~

notes : rasa nak makan char kuey teow mak lang dekat kafe kolej je. rindu. eheh! :D


2 comments:

  1. biasa la tu..peluang adik tu la nak kluar ke lain..hehehe

    sedapnya char kuey teow.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaw, betul tu :) em! makanan feveret tu char kuey teow.. :D

      Delete