Tuesday, 30 July 2013

balik Jengka lagi :)


assalamualaikum, okey harini aku update belog. act, aku patot buat assignment yang perlu di submit minggu ni tapi itulah aku buat benda lain pulak.
time tak fikir pasal assignment, jari ni malas benor nak update belog.
tapi bile fikir pasal assignment je terus rajin rase nak menaip. kuikui~

Jumaat lepas aku balik Jengka. program OPKIM untuk jabatan course aku.
duk sane 3 hari.
boleh lah tahan happy ugok sebab kali ni ade pergi jenjalan sampai ke Lubuk Ujib.
aku racing dengan member aku Zati. memang syok lah sampai member-2 laki tegur marah-2 dah Zati bawak laju sangat. kuikui~
tapi honestly nak cakap, program kali ni memang aku penat tahap crazy punye. bhaha!

as usual, tiap semester ade je masalah. heh, tak boleh lari kot semua ni. like the other student lah.
sabotaj sabotaj bagai ni dah biase kot so kesabaran yang tinggi amat diperlukan tambah-2 lagi  bulan puasa camni.
memang terase sangat ler.. heheh.

yay! Jumaat ni balik rumahh! tak sabau tak sabau. kihkih~ *tetibe je*
okey, dah tak ade ape nak cakap. saje nak update kejap. eheh!
papehal, next entry aku sambung apa-2 cerita yep! :D









Wednesday, 24 July 2013

Wordless Wednesday #2.

assalamualaikum, semua :D

lame sudah tidak updates belog. ekceli, banyak aku nak kongsi. dah start masuk balik kolej untuk semester baru ni, so boleh lah tahan banyak ugok citer tapi itulah.. finger aku ni malas benor nak menaip sejak akhir-2 ni///

wordless wednesday. tajuk pun dah tahu yang aku tak akan menaip panjang lebor. ahah!
sebelum belog aku ni berhabuk, so memang patutlah aku meng'update'nye.
dah update ikut suka macam ni, aku tak tahu dah nak cerita apa. so tak ada apa lagi untuk entry kali ni.

papehal, di bulan yang mulia ini, aku harap kita sama-2 buat banyak amal and berusaha jadi seorang mukmin yang baik :')

dah lebih sepuluh hari berpuasa, baru kali ni aku nak ucapkan Salam Ramadhan al-Mubarak kepada seluruh umat Islam yang ada dalam dunia ni. :DD





Thursday, 11 July 2013

new semester ;)

terlebih dahulu, aku buka entry kali ni dengan Bismillahirrahmanirrahim. :)
assalamualaikum, semua :D

okhai, sudah lama tidak 'meng'updates belog.
tak apa, tak ada yang rindu nak baca blog kau ni Adila.
tak femes. haha!
well, kesah pulak kan? kuikui~

minggu lepas aku nak update belog tapi aku lupe lepas tu aku malas nak menaip.
jarang layan lappy sekarang. tak tahu kenapa rase malas nak melayannye. eheh!
act, banyak OTP dengan si dia sebenarnya jadikan lappy di anak tirikan. kihkih~
aku dah balik kolej. ye, dah balik kolej.
perasaan. happy dapat jumpe kawan-2 semua.
lil bit scare when thinkin' bout what will happen along this 16 weeks in this college.
werkkk! perjalanan hidup masih panjang.
Harap Allah SWT permudahkan segala urusan aku kat sini dengan baik.

tak ada apa lagi yang nak di kongsikan.
nanti lah aku fikir ape lagi yang nak di kongsi ye!
thanks kepada sesiapa yang sudi baca entry ni. :D