Tuesday, 30 July 2013

balik Jengka lagi :)


assalamualaikum, okey harini aku update belog. act, aku patot buat assignment yang perlu di submit minggu ni tapi itulah aku buat benda lain pulak.
time tak fikir pasal assignment, jari ni malas benor nak update belog.
tapi bile fikir pasal assignment je terus rajin rase nak menaip. kuikui~

Jumaat lepas aku balik Jengka. program OPKIM untuk jabatan course aku.
duk sane 3 hari.
boleh lah tahan happy ugok sebab kali ni ade pergi jenjalan sampai ke Lubuk Ujib.
aku racing dengan member aku Zati. memang syok lah sampai member-2 laki tegur marah-2 dah Zati bawak laju sangat. kuikui~
tapi honestly nak cakap, program kali ni memang aku penat tahap crazy punye. bhaha!

as usual, tiap semester ade je masalah. heh, tak boleh lari kot semua ni. like the other student lah.
sabotaj sabotaj bagai ni dah biase kot so kesabaran yang tinggi amat diperlukan tambah-2 lagi  bulan puasa camni.
memang terase sangat ler.. heheh.

yay! Jumaat ni balik rumahh! tak sabau tak sabau. kihkih~ *tetibe je*
okey, dah tak ade ape nak cakap. saje nak update kejap. eheh!
papehal, next entry aku sambung apa-2 cerita yep! :D









No comments:

Post a Comment