Thursday, 11 July 2013

new semester ;)

terlebih dahulu, aku buka entry kali ni dengan Bismillahirrahmanirrahim. :)
assalamualaikum, semua :D

okhai, sudah lama tidak 'meng'updates belog.
tak apa, tak ada yang rindu nak baca blog kau ni Adila.
tak femes. haha!
well, kesah pulak kan? kuikui~

minggu lepas aku nak update belog tapi aku lupe lepas tu aku malas nak menaip.
jarang layan lappy sekarang. tak tahu kenapa rase malas nak melayannye. eheh!
act, banyak OTP dengan si dia sebenarnya jadikan lappy di anak tirikan. kihkih~
aku dah balik kolej. ye, dah balik kolej.
perasaan. happy dapat jumpe kawan-2 semua.
lil bit scare when thinkin' bout what will happen along this 16 weeks in this college.
werkkk! perjalanan hidup masih panjang.
Harap Allah SWT permudahkan segala urusan aku kat sini dengan baik.

tak ada apa lagi yang nak di kongsikan.
nanti lah aku fikir ape lagi yang nak di kongsi ye!
thanks kepada sesiapa yang sudi baca entry ni. :D



8 comments:

  1. Hai yunk.. dont follow sini.. no. 188
    Follow teman lik yea.. btw suka dengan ayat kat header tu..
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Semoga sukses berjaya menjadi student di kolej, demi masa depan.

    ReplyDelete
  3. Selamat ya kawan. semoga berjaya. di Bulan puasa nih banyak berkah untukmu. salam dari blogger Indonesia

    ReplyDelete