Wednesday, 24 July 2013

Wordless Wednesday #2.

assalamualaikum, semua :D

lame sudah tidak updates belog. ekceli, banyak aku nak kongsi. dah start masuk balik kolej untuk semester baru ni, so boleh lah tahan banyak ugok citer tapi itulah.. finger aku ni malas benor nak menaip sejak akhir-2 ni///

wordless wednesday. tajuk pun dah tahu yang aku tak akan menaip panjang lebor. ahah!
sebelum belog aku ni berhabuk, so memang patutlah aku meng'update'nye.
dah update ikut suka macam ni, aku tak tahu dah nak cerita apa. so tak ada apa lagi untuk entry kali ni.

papehal, di bulan yang mulia ini, aku harap kita sama-2 buat banyak amal and berusaha jadi seorang mukmin yang baik :')

dah lebih sepuluh hari berpuasa, baru kali ni aku nak ucapkan Salam Ramadhan al-Mubarak kepada seluruh umat Islam yang ada dalam dunia ni. :DD





6 comments: