Tuesday, 26 November 2013

result oh result.

assalamualaikumm.

baru tuka blog theme. pakai blogskin plak sekarang. but i think kompem nanti aku akan pakai and adjust balik yang lame punye tu. haha!
well, well, well...
tengah cuti semester sekarang memang syok sebab tak payah nak fikir pasal assignment, shooting, bertugas or apa-apa yang aku kena buat biase dekat kolej. ohsemmmm~
tapi semalam aku dapat tahu si pacik ni cakap member dia si Acikikam bagitahu dia yang result dah keluar.
patotlah sebelum dia bagitahu aku tu (OTP) bunyi suare dia cam cuak + tak reti nak duduk diam, ghupenye pasal kes result dah keluar.

aku dah dapat information pasal tu ape lagi terus minta izin, wah izin mak kau gittew~ dengan pacik tu nak call si twin Averell aku macik Myra. i call her but she's not answer then i decided to text her.
while waiting she reply my text, hati aku ni usoh cakap ler, memang tak tahu nak cakap macam mane. perasaan bercampur baur! aku nak check, time tu limit ternet aku cut off tetibe. i thought it's finish already but not yet lorhh.
lagi pulak aku pergi beli topup broadband dengan mak aku kejap. balik rumah tu aku try on balik broadband sebelum masukkan topup tu tengok it's still can be used so aku simpan lah topup yang aku beli semalam.
sabor jelah~ yelah! dah tarikh seminggu lagi boleh pakai ni semalam cut off for a while no wonderlah aku cam shock kejap sampai pergi beli topupnye.

dah buka portal kolej, aku tengok maklumat diri pelajar tak ada. ouh my, APAKAH??
memang agak sedikit bengang ye.. adakah aku telah ditipu? ye! itulah yang bermain di fikiran aku time tu.
dah lah cuak gila fikir pasal result, boleh pulak tengok tak ada pun result keluar.
aku bagitahulah pacik tu hal tu, dia cakap memang Acikikam dah tengok result dah keluar.
tweeting dengan macik Myra dalam twittah pun dia cakap tak ada result keluar.

then lepas subuh tadi aku online pesbuk aku nampak member seperjuangan aku Wan updates dia punya status like this :

so, maknenye pointer tu memang keluar tapi tak betul. yang rasminya akan keluar nanti. HAHA!

haish! saje je buat aku cuak bagai nak rak. kihkih~ papepun memang aku risau fikir pasal result RASMI yang akan keluar nanti..
erkhhh~~~



1 comment:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete