Friday, 8 February 2013

Hohoyy!!

helloo. hellooo. lai la lai la.. fai ti laa~ (tak ada motif)

heuheu~ tak sabar nak balik esok.. yeah, akhirnya aku boleh jugak balik setelah sekian lama meninggalkan bilik kesayanganku. wakhh, happy banget sihh! :P
well well well, dah berapa hari tak updates belog ni. rindu sangat nak updates. ade jugak yang sudi singgah and bace. terharu aku wehh~ NGEEE.. trimas banyak-banyak!
beberape hari ni, aku sibuk sangat. dengan program and sebagainye. serius memang sibuk. ade rase macam badan ni tak cukup rehat jugak.

actually, aku just nak cakap esok aku balik je. kahkah!
maaf kerana telah membuang masa anda dengan membaca entry pendek aku kali ini. big thanks okey kerana sudi membacanya :) lain kali dattang lagi. huehue~

notes : esok bas pukul 4 petang. aduhh, confirm mengantuk duduk dekat terminal time-2 cam tu tunggu bas. :( and i will miss my sayang, Myra nanti seminggu tak jumpe :'(

No comments:

Post a Comment