Wednesday, 21 May 2014

Kembali.

assalamualaikum. kembali. apakahh??
maksudnye aku dah kembali dalam dunia blogging. dah lama menyepi. banyak sangat hal yang jadi.
but, alhamdulillah. so far aku masih boleh handle dengan baik walaupun kekadang diri ni cepat sangat down.
mood tak menentu. kejap happy kejap sedih kejap marah. macam macam hadoo..

since extend belajar sebab tak berapa sihat ni, hidup aku banyak habis dalam rumah je.
berjinak dengan bisnes online. alhamdulillah serius aku cakap dalam bisnes online ni banyak ajar aku erti KESABARAN. hahaha.. sokey, sekurangnye aku tak habiskan mase aku dengan online sesaje. sekurangnya aku usaha kumpul duit untuk buat bisnes sendirian berhad. kuikui~

time cuti ni banyak jugak aku belajar. espeselli, when my mom support me be Istiqamah for everythings good that am doing. like pakai handsocks walaupun dah pakai baju lengan panjang. pakai socks tak kire keluar dengan selipar ke mana mana sekalipun. yeah, serius aku rindu time dekat kolej. sebab semua yang aku praktikkan untuk istiqamah sekarang belajar daripada kolej. :')

banyak sangat plan untuk mase akan datang aku planning but kita ni siapa ja, hanya Hamba Allah yang banyak kekurang. kekadang apa yang kita rancang tak pernah jadi kenyataan, iye idok??
but itu tak bermakna kita boleh terus down, ye macam aku down memule pastu bsemangat balik takpa, kire iklan sebentar lah down tu. tapi jangan sampai down terus sudoohhh.. huhuhu
in shaa Allah, Allah permudahkan segala urusan aku bila dah diperkenankan nanti. AMINNN~

okey, nak bagitau dalam pada aku busy berbisnes online skarang, hobi aku kat rumah adalah buat kek. dah brape jenis kek dah aku buat termasuk kek coklat moist. ecehh, itu pun nak kabo gak. hehe. kongsi ye kongsi.. wakaka.. seronok buat kek ni. mak angkat adik aku tahu aku buat kek, terus ditempahnye satu kek coklat moist untuk bday party anak dia. alhamdulillah, suke mat nye dorang dengan kek tu. sejuk hati aku. kiki..

baiklah, sampai sini saje nak melalut harini, malas nak menaip bebanyak. penat jari habak hang. hehe..
apopun, thanks kerana sudi singgah and bace entry ni. bagi sape yang bace lah.. hahak. :D