Tuesday, 30 September 2014

Roomate Hangout Day.

heyyyyy..
harini aku and geng2 roomates hangout sesama for the 1st time. HAHA!
we stay for 4 person in one room. me, Ira, Mimi and Ina. me and Ira same age and Ina and Mimi same age. semua jenis happy-go-lucky and sangat sporting. alhamdulillah i had a good roomates so far. in shaa Allah akan berterusan baik semuanya. Aminnn.. hope sooo. sebab nak stay lama kan opkos lah perlukan geng-2 sebilik yang baik yedak?

bukan tak biasa berjauhan dengan family. since fom5 lagi dah biasa berjauhan dengan family. then masuk kolej lagi. hurmm cuma kali ni berbeza pengalaman lah sebab kerjaya pulak. adatlah kan dah sekolah, kolej pastu kerja :') kitaran hidup manusia selagi masih hidup selagi tu berusaha untuk upgradekan kehidupan sendiri kan. lepasni kawen pulakkk. ehh ! :P

haha. nah aku kongsi gambar. makin banyak taip makin banyak pulak melalutnya :D

kita makan dekat Restoran Atap-Atap dekat Giant Nilai. hehe

here they are.. from left Mimi, Ina and Ira ❤