Tuesday, 7 July 2015

am back.


assalamualaikum.
dah lama gilos tak update belog. bukan takdak masa tapi takdak rasa nak sharing apa-apa kat sini. bila dah lama tak bukak ni baru lah ada rasa ghindu dengan penulisan and rasa banyak benda jugak nak sharing.

selama menyepi banyak benda yang aku lalui. baik buruk, semua ada. betul lah cakap orang, time umur meningkat pada 20 tahun masa ni lah baru nak kenal erti susah senang jatuh bangun dalam kehidupan.
serius hal macam ni buat aku rindu sangat zaman kekecik dulu. takdak nak fikir bab orang dewasa berfikir. masalah orang dewasa skarang aku sendiri dah alami. nak kata susah, yes sangat susah tapi aku tahu Allah sedang aturkan apa yang terbaik untuk aku.

now dah 4 bulan jadi tunangan orang. ujian? perghh serius talk banyak sangat dugaannya. takpa, aku anggap semua ni pahit akan manis. hahak. nak kata bab ada orang ketiga ke apa, takdak lah sampai tahap tu lagi setakat ni. tapi itulah, tiap orang ada ujian memasing kan, so do we're. :') tapi setakat ni Alhamdulillah everythings alrite even ada certain-certain agak complicated untuk di luahkan. alah, emosi orang bertunang agaknya. nak kata masalah besar takdak pun. ngengade je nihh.. hoho..

tapi aku bersyukur sangat sebab si dia dah banyak berkorban untuk aku. melayan kerenah aku yang suka nangis, suka merengek, suka itu suka ini ni. phew, Alhamdulillah sangat sebab dia memahami perangai aku. Big Thanks to Allah sebab pertemukan kami, in shaa Allah ada jodoh dia lah orang yang duduk atas pelamin dengan aku, kalau tak, jadi tetamu sudah ler.. :P

papepun, doakan jodoh kami okay :')

dah masuk malam ke-10 terakhir Ramadhan dah. sekejap je puasa kali ni aku rase. sedih. moga amalan kita semua bulan Ramadhan kali ni di terima oleh Allah SWT. AMINNN~


No comments:

Post a Comment