Thursday, 9 July 2015

hati.


Assalamualaikum.

hai, harini sahur kite masak nasi goreng. tu je mukaddimahnye. kbai

hati. bab hati ni memang rumit. complicated gila sebab dengan hati jugak attitude kita cerminannya. act, aku buat post ni just nak suruh kita sesama jaga hati betul². tak mudah terpesong. sebab zaman sekarang ni makin pelik dunia ni. bermacam hal dah jadi. aku risau fikir masa depan. kekadang bila kita okey, orang pulak tak okey. tu kata, hati memasing kena jaga. nak cakap panjang tak boleh jugak sebab aku malas nak menaip pepanjang ni. HAHAHA.

okey tu ja, sila jaga hati untuk bersihkan minda kita. yang penting, basahkan lidah selalu ucap Astaghfirullah sebab titik hitam dalam hati mampu hilang tiap kali kita ucap Astaghfirullah. moga kita tergolong dalam golongan orang yang beriman kelak. Aminnn~

No comments:

Post a Comment