Saturday, 26 September 2015

Searching for a new Marriage Job.

assalamualaikum.

hey gais. harini aku teman suami round Mitsui and KLIA2 mencari kerija baru untuk beliau. di ajaknya si Ikram tapi Ikram ade hal katanya so aku jelah yang menemannya. baru kawen ni, beliau nak cari kerja barulah. tak nak terus stay je dengan kerjaya lama. nak yang lebih menjamin masa depan lah kalau boleh.

aku sebagai isteri tak kisah pun dia kerja apa janji halal dan rajin jalankan tanggungjawabnya. sedikit perkongsian sahaja untuk post kali ini. apa yang penting banyak doalah agar rezeki yang lebih baik datang pada waktu yang betul2 tepat. Aminnnn.



No comments:

Post a Comment