Tuesday, 27 October 2015

First Trip with Family In Law.


hai henkorang semua. okey, untuk entry kali ni aku nak share pasal 1st trip aku dengan keluarga mertua. dorang bawak aku pegi Cameron Highlands 23 Oktober haritu . yeah, syok sangat sebab sejuk tempatnya. mau peluk peluk sahajo, ceh! takdak lah. act, sebelum ni masa kekecik aku pernah mai dah Cameron Highlands ni tapi dulu sejuka gila babeng kot. sekarang ni aku pakai tshirt je pun takdak hal lah. betapa suhu kat Malaysia makin paneh sekarang. hahah

balik pada trip, kitorang pegi pasarnye, taman bunga, strawberry farm and so on. stay dekat homestay Heritage Hotel selama 3 hari dua malam. agak janggal bila pergi dengan family baru tapi still berusaha untuk merasa dan melawan diri bagi selesa. kihkih. take time. take time. :')

nah aku share gamba selfie kat sana. sikit je. sebab sis malu nak bergambau bebanyak. coi.

ini Ayishhh. satusatunya anak saudara lelaki buat masa sekarang. hihi. too cute to handle kot :')















No comments:

Post a Comment