Saturday, 3 October 2015

Terima kasih Angoh and Aliah ❤

assalamualaikum.
post kali ni aku tujukan pada sepupuku Angoh Hidayah and Aliah my Myanmar Girl sebab baaaaaanyakkkkk gila membantu waktu majlis nikah aku haritu. serius oh aku sangat terhutang budi dengan dua orang ni.. Ya Allah hanya Tuhan je yang tahu betapa kelam kabut kami untuk preparationnya namun Alhamdulillah berjalan dengan lancar and Allah permudahkan.

Aliah start tolong 3 hari lagi sebelum majlis. angoh pulak start sampai sehari sebelum majlis hingga ke akhir majlisnya busy. kitorang tido pukul 2 pagi sebab pegi tengok orang butik setelkan pelamin dalam pukul 1 pagi lebih baru setel then bangun pukul 5 setelkan goodies and yang mana patut pulak. bapak peeenattt gilos tapi sangat berbaloi memori yang tercipta.. rindu sangat waktu tu. yelah dah lama tak jumpa angohkan. bila ada majlis sendiri ni baru nak spendtime sesama. walaupun spendtime dalam keadaan busy, aku sangat hargai ohh.

inilah dia dia insan yang begitu banyak membantu aku pada hari itu :')







No comments:

Post a Comment