Friday, 1 January 2016

For a Memory.


assalamualaikum 2016! semuanya. hehe..
dah masuk tahun 2016. tahun pertama sebagai isteri orang. tahun depan jadi mak orang lah. eh! :P
hahah. aku harap tahun ni kita semua berusaha jadi lebih baik dan mendapat kejayaan dalam apa jua yang kita semua lakukan okay. Aminnn~ aku doakan jugak yang mana kekawan nak kawen tak punya calon jumpa calon, dah punya calon pulak awal lah jodohnya ya. Aminnnn~

okay balik pada tajuk. hal ni takdalah besar sangat tapi nak kongsikan jugak for a memory. my sweetest cousin naik flight dari Johor 1st time transit ke KLIA2 sebelum naik 1 more flight ke Kota Baharu. mau balik pantai timur bohh, hehe. dia mintak aku temankan dia. alang aku masih lagi free person tandak kerjaya lagi so boleh lah. tambahan suami pulak offday harini jadi boleh lah nak temannya. pegi makan, borak2, pastu sampai masa bye-bye Angohh.. huhuk.

nah gambar sikit nak share macem biaso.



No comments:

Post a Comment