Saturday, 13 February 2016

Happy Birthday to ME ❤ 23 y/o

terecuka hamnida~

hehe. Happy Birthday to Me. alhamdulillah dah 23 tahun Allah bagi aku kesempatan hidup atas dunia ni. harap dapat hidup lebih lama lagi untuk jalani hidup bersama suami dan anak-2 pulak akan datang nanti. Aminnnn~

banyak benda aku belajar dalam hidup ni. umur 22 tahun Allah dah tetapkan jodoh aku bersama suami yang aku cinta sekarang. alhamdulillah sebab aku kawen dengan orang yang aku suka. TERIMA KASIH YA ALLAH. lantas nikmat apa lagi yang harus aku dustakan? :')

masuk umur 23 tahun ni, makin tua makin takdak rasa pun sambut-2 birthday ni. haha. ni pun husband tanya nak apa birthday ni aku cakap cukup belanja 1 slice kek SR jelah. malas nak lelebih. so harini dia bawak aku makan kek SR. haha :') thanks abeite 







okey, sekarang aku busy kerja. lepastu aku busy untuk preparation majlis bertandang bulan depan. yelah, kali ni buat macam tunang haritu. semua sendiri. baju beli sendiri and makeup pun sendiri. sebab aku fikir majlis bertandang je pun. ni pun sekalikan Majlis dengan akak ipar nikah hari yang sama. so kire aku menumpang je kan. takde rase nak beriya sangat pun. pepun, nanti aku share gambar majlis ye kat sini bulan depan. stay tuned. hehe :D


jemputlah datang semuanya. kikiki

No comments:

Post a Comment