Sunday, 13 March 2016

Happy Honeymoon !

jyeah!
finally we're on aboard. hehe
alhamdulillah semalam setel majlis bertandang. tehehe~

okey balik pada tajuk sebenarnya kitorang decide nak Honeymoon kat Lombok. tapi sebab kena beli last minute, tiket pegi Lombok HABIS. ye HABISSS so terpaksalah tukar destinasi keeee BALI! yihaaa! so right now, ai dekat BALI. hehe.



antek un awan? :') subhanallah.

safely arrived, alhamdulillah. airport Bali berkarpet habaq hang. antek angat. eksklusif je. jauh beza dengan airport kita. huhu

nampak cantik pulak buat flatlay sendiri acemni. :P

ini Hotel kitorang stay sekarang. VIHAN SUITES HOTEL BALI.


okay, nak share tu je. yang lain nanti aku share gambar ye untuk hari esok dan seterusnyaaa :*

p/s : esok 14 March 2013 genap setahun tarikh kami bertunang. what a concidence. sambut dekat Bali. kahkahkah!

Saturday, 12 March 2016

Berinai Again!

hey gais.
esok Majlis Bertandang untuk aku. lama kan? nikah bulan Sept tahun lepas majlis bertandangnya bulan March tahun ni. kiki. sebab nak sekalikan dengan akak ipar punya majlis nikah sebab tu sekalikan je hehe
so malam ni aku gaji sepupu aku, Ika untuk tolong ukir inai. 1st hand aku ukir sendiri dulu then 2nd hand dia tolong ukirkan ikut ukiran yang aku ukir sendiri coraknya. hehe. very satisfied inai kali ni sebab corak sendiri and kemas tak macam nikah haritu even upah orang India yang buat. err

taddaa! hehhe