Monday, 9 May 2016

Hot Spring to Waterfall.

hai korang.

act harini my mom ajak pegi Hot Spring dekat Hulu Langat. namanya Sungai Serai Hot Spring. yang nak dijadikan cerita serius bapak lawak gilos. tak sampai sepuluh minit masuk kaki dalam air, dah keluar. my mum yang tak pernah suka makan eskem jadi cari pacik eskem yang jual eskem dekat situ. kahkahkah!




dah elok-2 nak sihatkan badan pegi kolam air panas, lepas pada tu entah caman kitorang boleh ter'decide' nak pegi air terjun. teruslah pegi ke air terjun Sungai Gabai dekat yang aku pernah pegi and share gamba dalam blog ni jugak beberapa tahun yang lepas. hahah. lawak betul. entry fees : RM1/person



If you want something you've never had then you've got to do something you've never done.


No comments:

Post a Comment