Thursday, 30 June 2016

Little Word of The Day


camana sis pakai tudung begini? ada rupa Wawa Zainal tak? kahkahkah!
*gambar sebagai hiasan sahaja*


do not let the shadows of your past darken the doorstep of your future. forgive and forget.

Thursday, 9 June 2016

Akhirnya kecundang jua..

salam.

sejak akhir ni aku asyik sakit je. batuk teruk gila oh. semalam batuk berdarah. kebetulan husband tengah stay dengan aku masa tu. hah dia nampak keluar darah apalagi, terus dibawaknya aku ke spital panel. :'D ada kat Puchong sekarang so kat Puchong la peginya.



thanks godness Alhamdulillah tak ada apa penyakit teruk. cuma still lagi dalam kompius kenapa aku asyik sakit je sejak akhir ni. hurmm

Sunday, 5 June 2016

Bonding time at The Sungai Gabai Waterfall. ❤

hai.
what a happy day today.
kitorang bawak family angkat aku dari Balakong pegi mandi air terjun dekat Sungai Gabai. happy gilos i told you. tapi sayang angah takdek pegi PD ikut family kawan dia. next time okay kita pegi lagi semua. huhuhu.








candid! HAHA