Sunday, 31 July 2016

Ada Waktu.

assalamualaikum.

beberapa harini aku banyak keluar dengan husband kan? hahah. husband amek cuti seminggu oh. hehe :D so sementara ada waktu ni marilah kita enjoy berdua bersama. kikiki :P bukan selalu dapat keluar dengan husband tambah bila cuti beliau bukannya macam keje opis, weekend je cuti. cuti beliau tak tetap. biasalah kerja swasta kan. hehe

harini pusing-2 Nilai ja. stoppedby makan kat Subway. last makan Subway sesama sebelum kawen dulu. ni baru nak makan balik ni. haha. papepun Subway punya sandwiches memang thorrbaik! sodap angat-2. hehe



kawenlah dengan perempuan yang bercermin mata sebab kau akan dapat rasa kau kawen dengan dua orang perempuan. kahkah! ;D




No comments:

Post a Comment