Wednesday, 21 September 2016

HAPPY 1ST ANNIVERSARY ADILA ❤ SOLEH !

assalamualaikum.

alhamdulillah. harini genap sudah setahun usia perkahwinan kami. alhamdulillah Ya Allah atas segala nikmat yang kau beri. segala ujianMu kami mampu tempuhi dengan baik. berkat sabar dari kedua kami. alhamdulillah syukur sangat-2 atas segalanya dipermudahkan oleh Allah SWT.


thanks awak selalu ada susah senang dengan saya. saya doakan jodoh kita berkekalan sampai syurga. saya doakan kita sama-sama belajar jadi lebih baik dan lebih soleh/solehah. moga Allah berkati hubungan kita. bahagiakan rumahtangga kita. tabahkan hati kita dalam menjalani ujian yang akan datang. kuatkan kasih sayang kita. tetapkan hati kita untuk saling setia. permudahkan tiap urusan kita untuk masa hadapan. kurniakan zuriat yang sempurna sifatnya serta berguna di dunia dan di akhirat untuk membentuk keluarga yang sakinah. murahkan rezeki kita. AMINNNN~


takdak event spesel pun untuk anniversary kami sebabnya husband kerija. gigihkan beliau kerja? raya puasa, raya haji, merdeka, semua kerja. haha. takpalah tu tanda suami kita rajin cari rezeki untuk kita kan? alhamdulillah untuk kurniaan Allah kepada aku.

No comments:

Post a Comment