Thursday, 29 September 2016

Naked Face Vs Makeup Face

hye gais.

ok harini topik pasal makeup. salah ke perempuan bermekap? salah ke perempuan nak melawakan diri? tak paham aku pada yang jenis suka mengutuk perempuan suka makeup ni. jenis aku suka makeup dari zaman sekolah lagi. so kadang aku post gambar tak makeup and cakap tak makeup pun orang duk kata aku makeup jugak. oh please lah. akan ada jugak punya hari aku maaaalas gila nak bermakeup. get a life lah. tak payah nak cari buruk orang ja. buat hal sendiri sudah lah. annoying kot.

paling aku menyampah, duk kata pakai applikasi makeup. damn it. apa guna aku beli makeup original bukan ciplak *okey dah macam riak,peduli apa bila orang kutuk kan* beratus-2, kau kata aku guna applikasi pulak. eh macem harem. siapa lah cipta aplikasi mengarut jadah tu sampai orang aim aku pakai benda tu. haish. dunia ni expert sangat pun payah jugak sebab hati orang makin menjadi-2 busuknya. haaa nampak betapa aku marah sangat ni. yelah, sampai contact lens aku pun orang kata aku edit ehhhh kebutuhan apa ni henkorang nak tunjuk? gilos.

tak semua orang punya natural beauty. tapi perempuan makeup or tak, masih ada kecantikannya tersendiri. pandai makeup tu bonus lah. tak pandai, boleh belajar. tak payah nak bising duk kutuk orang makeup. belajar sikit sucikan hati tu. annoying lah annoying. adatlah perempuan memang suka benda yang melawakan diri. atas kau je malas dengan rajin nak belajar and praktikkan. kalau kau malas, biarkan hati and mulut tu malas jugak nak mengutuk orang. tak payah sok bagus sangat rajin nak kutuk orang yang tak pakai duit kau seposen pun beli barang makeup.


naked face

wearing Hydrocor Ash Grey lens + makeup

wearing hippie chestnut by freshkon lens + makeup


No comments:

Post a Comment