Tuesday, 22 September 2015

1st Date as Husband and Wife ❤ Marriage Couple

assalamualaikum .
hey gais . harini aku dah pun merasmikan *ceh merasmikan* date PERTAMA kami sebagai suami isteri ! haaaa fikir bebukan ah tuuu :P date ye date . kikiki :D nonton wayang . bawak adik2 jugak iaitu Nang Nur Sabrina and Nang Nur Amalia sekali my Myanmar Girl , Aliah . hehe pagipagi lagi mak aku dah amek aku and husband dekat hotel then dia cakap nak hantar adik2 harini ke Balakong so aku nak spendtime la waktu dengan dorang sebelum dorang balik kan . hehe :D

kitorang nonton cita kartun Inside Out dekat SetiaWalk . my treats ! sesaja rasa nak belanja mereka dan suami untuk 1st date ni . interesting moment for Aliah sebab ni 1st rime dia nonton wayang . sangat jakun ku lihat masa dalam wayang . sangat gumbiraaa bila dapat happykan orang yang kita sayang and terhutang budi sesangat yela sebab dia lah paling busy untuk majlis aku semalam . 3 hari sebelum majlis dah busy sesangat dah . kesian . so why don't i reply it with a happiness memory kan ? ;') thanks Aliah , moga Allah merahmati dirimu sayang :)












No comments:

Post a Comment