Tuesday, 1 November 2016

Malassssssssss :(

pernah tak korang rasa macam korang dah malas nak buat apa2 sebab korang dah feedup dengan sesetengah manusia yang banyak cari salah korang je? pernah? yeee.. itulah yang aku rasakan sekarang. makin lama kau hidup, makin banyak kau kena hadap. baik kau ada suami/isteri sekalipun, tak semua benda kau boleh hadapinya bersama sebab sesetengah perkara tu hanya kau seorang sahaja yang mampu mengubahnya. this is our own life kan. hurmm..

kalau perkara yang boleh pasangan kita bantu, perghh alhamdulillah sesangat oh.. cepat and mudah je nak selesaikan. tapi kalu sesuatu yang dorang tak dapat bantu, hanya kita je yang boleh buat sendiri oh em ji, makan masa yang sangat lama and perlukan ketabhan yang sangat tinggi oh. tapi so far alhamdulillah, aku punya suami yang walaupun ade sesetengah perkara kita kena hadap sendiri, suami aku tetap ade kat belakang and sokong aku dalam apa jua yang aku buat janjiiii, betul bukan salah. :'D

cuma tu lah, ada sokongan dari belakang pun kalau kita sendiri down sangat and feedap nak hadap payah jugak kan? ergh. pening fikir apa akan jadi masa akan datang nanti untuk hidup sendiri. makin bertambah usia makin banyak pengalaman and makin banyak hal nak kena hadapi. bertabahlah duhai diri :'(((


petanda malas pada rupa adalah, pakai instant shawl + glasses without any makeup  and lens sampai menampakkan kau punya kepala sebenarnya sangat bulat . haish .

last but not least :'((( my one of my mix bengal kittens died today. sebab musabab masih belum dapat disahkan samada dibunuh oleh ibunya sendiri or ada strangers cats masuk dalam rumah bunuh anaknya :'( dah lah yang paling cantik design bulunya. husband ai marahmarah sangat apgi tadi masuk dapur tengok anak kucingnya dah berlumuran darah atas lantai already gone that time :'(

see? trajis yang amat oh :'((((( nampak macam ada perebutan kat situ kan? macam ibunya tarik dekat leher and the other one tarik dekat peruttt :'((((

kalau besar nanti kompem macam ni rupa dia :'( sedihnyaaa. apakan daya, tiada rezeki and pendek saja jodohnya dengan kami.


No comments:

Post a Comment