Sunday, 4 December 2016

Outing with my Myanmar Girl


salam.
well yeah, today aku outing dengan my best of assistant ever, Aliah.
lama dah tak keluar dengan dia sebab aku pun dah stay Nilai sejak kawen ni. huhu
saje ajak nontok wayang, makan-2.

yeah, this is her. Aliah :)


weolls pegi Setiawalk je. sampai-2 terus beli tiket wayang. sementara menanti waktu, kami sempatlah makan-2. try Korean food. not bad. sodap lah jugak kena dengan tekak. tapi takleh lawan masakan melayu lagilah sebab sama ja macam nasi goreng apa yang kami order tu.

Mr.Dak-Galbi. kena masak sendiri. sebakan kitorang macam "eh apa ni/" so pelayan kat situ lah tolong kami masak. kahkah :P


weolls nonton Moana. comel sangat katunnya. jalan cerita pun menarik. and lagu dye best. boleh challenge 'Let it go' from Frozen. serius.


Last gamba. bagi peace sekali.

kbye.



No comments:

Post a Comment