Wednesday, 22 February 2017

Perangai.


hahah. just find out this picture today. aku ingatkan aku sorang je perangai macam ni dekat husband. rupa-rupanya ramai je lagi wife yang suka buat macam ni. kalau tak, takdenya orang buat katon ni kan? hahah. terasa sweet je. eh? hakhakhak. comel. :P

Wednesday, 15 February 2017

Dear Socmed Friends. :)


assalamualaikum.
dear socmed friends.
please read this.
orang kata bahagia jangan ditayang. tapi zaman sekarang laman sosial ni dah jadi album untuk diri sendiri. baik facebook or instagram. kita create semua tu untuk simpan our memories jugak. akan2 datang boleh tengok2 balik gambar. tak ada maknanya kami rajin sangat nak pergi kedai gambar cuci semuanya kalau benda free boleh guna pakai tangan ni. alang dah masuk dalam laman sosial, tak salah pun nak kongsi dengan kawan-2. baik memori dengan suami, family dan jugak kawan-2. rasanya tak salah pun. orang boleh je kata semua tu nak elak dengki orang, sebenarnya itu masalah orang tu sendiri. kalau tak suka, jangan tengok. kalau menyampah, block or unfriend saja. benda mudah, jangan payahkan. kami pun tak ganggu post orang lain walaupun banyak je yang post ajet2 tak betul, tak penting dan mengarut2 selama ni, so let's respect each others okey! berrsyukur dengan apa yang kita ada. rawat hati sendiri sebelum jadi parah. my facebook my instagram is my album that i can share with all of you. same goes to you. peace no war! 

Tuesday, 14 February 2017

Happy Birthday To ME!


assalamualaikum.
hey gais,
yesterday is my birthday. 24 already/ alhamdulillah masih diberi kesempatan oleh Allah SWT untuk meneruskan perjalanan hidup bersama-sama dengan insan-insan yang aku sayangi. SYUKUR!

my husband plan a birthday surprise for me yesterday. and yeah, im touched as FUCK! :')

thankyou soo muchhhh :"))))








and one more thing, beliau turut nyanyi jugak lagu birthday untuk akuuuu :'))) big THANKS husband.


        


thanks again husband. alhamdulillah, masih diberi kesempatan oleh Allah SWT bernafas atas muka bumi ini. dah menjangkau umur 24 tahun hari ini. bertambah usia, bertambah dekat dengan kematian. jadi mengingati mati adalah perlu dalam kegembiraan ini. yetak? beliau ajak pegi bercuti aku asyik tarik tali kejap nak kejap tanak, so ini sebagai gantiannya 😂terharuuuuu sangat2. terima kasih awak, sebab selalu berusaha untuk jadi suami yang terbaik untuk saya. alhamdulillah sangat2. takpa kulit tak putih sebab kuat sangat kijanya, badan tak tinggi, tak hensem pada mata orang, bagi saya awk hensem di mata saya setiap masa. imam terbaik dalam hidup sy selama jadi isteri awak. inshaaAllah saya akan sentisa berusaha untuk jadi isteri yang solehah pada awk dan ibu mithali untuk anak2 kita yang akan datang. sy doakan perjalanan hidup kita suami isteri ni diberkati dan diredhai Allah agar hubungan ini kekal hingga ke Jannah-Nya. Aminnn Ya Rabb.

Sunday, 1 January 2017

WELCOME 2017!


I don't wanna hope anything for 2017, just gonna pray to be surrounded by my love ones and change for the better InsyaAllah.