Wednesday, 15 February 2017

Dear Socmed Friends. :)


assalamualaikum.
dear socmed friends.
please read this.
orang kata bahagia jangan ditayang. tapi zaman sekarang laman sosial ni dah jadi album untuk diri sendiri. baik facebook or instagram. kita create semua tu untuk simpan our memories jugak. akan2 datang boleh tengok2 balik gambar. tak ada maknanya kami rajin sangat nak pergi kedai gambar cuci semuanya kalau benda free boleh guna pakai tangan ni. alang dah masuk dalam laman sosial, tak salah pun nak kongsi dengan kawan-2. baik memori dengan suami, family dan jugak kawan-2. rasanya tak salah pun. orang boleh je kata semua tu nak elak dengki orang, sebenarnya itu masalah orang tu sendiri. kalau tak suka, jangan tengok. kalau menyampah, block or unfriend saja. benda mudah, jangan payahkan. kami pun tak ganggu post orang lain walaupun banyak je yang post ajet2 tak betul, tak penting dan mengarut2 selama ni, so let's respect each others okey! berrsyukur dengan apa yang kita ada. rawat hati sendiri sebelum jadi parah. my facebook my instagram is my album that i can share with all of you. same goes to you. peace no war! 

No comments:

Post a Comment